Barion Pixel

ÜNNEPI TIPPEK A FUNKY FORESTTEL!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és töltsd le a dietetikusunk által készített Funky Forest ünnepi kiadványt, mely számos hasznos információt tár fel a hüvelyes zöldségekkel kapcsolatban, és két extra ünnepi receptet is tartalmaz!

Ismerd meg a hüvelyes zöldségek legfontosabb ismérveit, praktikáit, mire figyelj oda készítésük közben, milyen élettani hatásukat élvezheted.

Készítsd el az ünnepi asztalra a töltött káposzta vegán változatát vörös lencsével! A kiadvány végén egy szezonális édesség receptet is találsz, melyet Funky Forest 100%-os préslevekkel vagy smoothiekkal tudsz elkészíteni!

Ne feledd: a feliratkozásért továbbra is egy egyszer felhasználható, 10%-os kupont adunk ajándékba, amelyet a www.funkyforest.hu/shop oldalon válthatsz be*!

*a kedvezmény csak a teljes árú termékek vásárlásánál használható fel, más kedvezménnyel nem összevonható és 2024. január 31-ig érvényes.

Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Tudtad, hogy a Funky Forestnél dietetikusokkal dolgozunk, hogy minél naprakészebb, hitelesebb információval szolgálhassunk számotokra?

Mirgai Zita dietetikusunk, aki mostantól blogposztjaink szakértője is, összeállított Nektek az ünnepekre egy hasznos kiadványt, benne sok érdekes információval a hüvelyesekről és két különleges recepettel is megkönnyíti az ünnepi készülődést!

Tanácsait megfogadva környezet- és egészségtudatosabb módon táplálkozhattok!

Töltsétek le dietetikus kiadványunkat és teljenek Funky hangulatban az ünnepek!

Kapj választ a kérdéseidre a Funky Forest ünnepi kiadványában!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN IS!