Barion Pixel

TÁPLÁLÓ MUNKANAPOK A FUNKY FORESTTEL!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és töltsd le a dietetikusunk által készített mintaétrendet, mely a munkahelyi táplálkozási tippek mellett tápláló és gyorsan elkészíthető recepteket is tartalmaz!

Indulhatnak a Funky munkanapok? Ismerd meg a munkahelyi étkezés minden praktikáját és tedd inspirálóvá és ízletessé az irodai táplálkozást!

De ne feledd: a feliratkozásért továbbra is egy egyszer felhasználható, 11%-os kupont adunk ajándékba*!

*a kedvezmény csak a teljes árú termékek vásárlásánál használható fel, más kedvezménnyel nem összevonható

Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

EGÉSZSÉGESEN A MUNKAHELYEN IS!

Szabó Adrienn dietetikusunk – akit blogposztjaiból már biztosan ismertek– összeállított egy színes mintaétrendet, mellé pedig rengeteg hasznos információt,
hogy akár otthoni falatokkal készülve, akár az irodai menzán ebédelve, de mindenképp ínycsiklandó harapnivalókban és tápanyagban gazdag élmény legyen a munkahelyi táplálkozás.

Tanácsait megfogadva környezet- és egészségtudatosabb módon táplálkozhattok, miközben elengeditek az “egészséges táplálkozás” jelentette stresszt!

Töltsétek le dietetikus kiadványunkat és induljanak a Funky munkanapok!

MIÉRT JÓ A TUDATOS MUNKAHELYI TÁPLÁLKOZÁS?

1. Mert takarékos, ami által több marad a zsebünkben és a tányérunkon! Egy rendelés összegéből akár három napi ebédet is kihozhatunk, ha magunk szerezzük be az alapanyagokat és készítjük el a fogásokat

2. Egészségesebb! Ha előre megtervezzük munkahelyi étkezésünket, több tápanyagot építhetünk az ételeinkbe és aktuális életmódunk szükségleteihez igazíthatjuk a fogásokat.

3. Környezetbarát és fenntartható! Ha csomagolásmentesen vásároljuk az alapanyagokat és munkahelyünkre többször használatos tárolóban visszük az aznapi elemózsiát, rengeteg hulladékot spórolhatunk.

4. A házi mindig finomabb. Otthon lehetőségünk van saját szájízünk szerint, akár a munkahelyi étterem fogásainál is ínycsiklandóbb ételeket készíteni!

GYORS TIPPEK MINDEN ÉTKEZÉSHEZ

1.  Használjuk a tányérmodell módszerét. Ennek lényege, hogy a tányérunk felét zöldségek és gyümölcsök tegyék ki, egynegyedét szénhidrát, az utolsó negyedet pedig valamilyen fehérjeforrás adja. Így mindig tápláló és változatos fogásokat készíthetünk!

2. Kifőzdéből is lehet okosan! Semmi sincs veszve, ha ételrendelés vagy a munkahelyi menza mellett döntünk. Figyeljünk arra, hogy a többi étkezés során viszont elegendő zöldséget fogyasszunk és igyunk az ebédünk mellé bőséges mennyiségű folyadékot!

3.  Biztosan éhes vagy? Gyakori, hogy összetévesztjük a szomjúságot az éhséggel, hogy unalmunkban vagy a stressz miatt eszünk, esetleg a fáradtságtól kívánjuk a rágcsálást.

4.  Csak egy gyors kakaóscsigára volt időd? Ne essünk kétségbe, nagy átlagban kell a változatosságnak, egészségtudatosságnak jelen lennie az étkezésünkben és ez egyszerűbben megvalósítható, mint gondolnánk! A szezonálisan eltárolt, hazai terményekből készült, 100%-os Funky Forest gyümölcslevek például mindig gyors és remek tápanyagforrást jelentenek.

Kapj választ minden kérdésedre és nyerj motivációt a dietetikusunk által összeállított étrendből!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN IS!