Barion Pixel

Háttér

2018-ban több évtizedes hazai vendéglátóipari tapasztaltunk alapján megálmodtunk egy nyomon követhető alapanyagokból készült, prémium gyümölcsital termékcsaládot. 2020-ra elkészült a saját gyümölcsfeldolgozó üzemünk Szécsényben, mert mélyen hisszük, hogy egy ilyen megközelítésű termékre egyre nagyobb fogyasztói igény van. Sosem gondoltunk azonban egy újabb „szűrt almalé” termék előállítására. Mindig valamilyen extrát, minőségit, újat terveztünk létrehozni, így született meg a Funky Forest márka és különleges termékeink.

Funky Forest – a márka

A mi Erdőnk, amiben rengeteg féle fa, bokorral és növény található, friss és egészséges terméstől roskadozik. Ahol a benne élő állatokkal osztozunk mindenen boldog egyensúlyban, akik egyben nélkülözhetetlen karakterei a közösségnek. Ebben az erdőben nem hátrány az egyéniség és elfogadják az akár markáns személyiségeket is. Ők jól tudják, hogy milyen fontos az életben az egészség, a fittség, a magabiztosság, melyet a természet ezen gyümölcseitől megkapnak. Felvállalva vagány, egyedi karakterüket, színes személyiségüket, ezen keresztül humort és pozitív világlátást csempészve a márka és a termékek személyiségébe is, mely képes megkülönböztetni minket más gyümölcs tartalmú termékektől.

Márka koncepciónk azoknak szól, akik tudják élvezni az életet, de látják és komolyan veszik az élet és a természet fontos dolgait, valamint képesek rá, hogy időnként ne vegyék túl komolyan magukat.

TERMÉKEINK

Értékes terméseket dolgozzuk fel, a tartalmuk értékeit megőrző eljárással, megtartva eredeti friss ízvilágukat. Nem dolgozunk semmilyen hozzáadott anyaggal, 100%-ban csak a gyümölcs van termékeinkben, melyet a tartósítás miatt óvatosan, 80 fokon pasztőrözünk és úgy töltjük környezetbarát üvegcsomagolásba. Így, akár 365 napig is megőrizzük a gyümölcsök frissességét. 

Egyedi kombinációkat alkotunk, minden termékünk egy picit meg van „bolondítva”, így termékeink önmagukban is visszaadják a márka Funky világát. 

Most az induláskor, két termékkategóriát alkottunk meg. Egy friss préslé vonalat és egy smoothie vonalat. Az alapot mindig az alma adja a termékeinkhez és egyedi kombinációk adják a különleges ízvilágot.

HORNY HEDGEHOG

Egy igazán különleges almalé. Zamatos finom alma, amit megbűvöltünk egy kis gyömbérrel. Az eredmény egy egészen új ízvilág lett, ötvözve az alma édességét és vitaminjait a gyömbér különleges erejével. Beláthatjuk, ennek a románcnak Sünink sem tudhatott ellenállni.  

 

A SPICY ROMANCE WITH APPLE AND GINGER.

METAL MOLE

Egy fantasztikusan friss és frissítő cékla – répa keverék. Tudtuk, hogy sokan tartanak a céklalétől, mégis megpróbáltuk és sikerült! Olyan kombinációt alkottunk, hogyha valaki nyitott a cékla/répa egyedi ízére az biztos, hogy függővé válik majd, de most már tapasztalatból tudjuk, hogy aki még soha nem kóstolta ezt a két levet, az is rákattan. Eszement dózis, mely Vakondunkat, a „gyökerek” szakértőjét is lázbahozza. 

 

A HEADBANGIN’ DOSE OF BEETROOT AND CARROT

THIRSTY TUCAN

Egyszerre exotikus, selymesen itattja magát és borzasztóan laktató. A mangó trópusi édessége, a sütőtök laktató telítettsége és a gyömbér különleges ereje biztosítja Tucánunk teljes elégedettségét. 

 

AN EXOTIC ADVENTURE WITH MANGO AND PUMPKIN

BERRY BEAR

Egy enyhén édes-savanykás kombináció az eper és a tőzeg-áfonya különleges keveréséből.  Gyakran rajtakaphatjuk magunkat, miközben fogyasztjuk, hogy olyan érzés, mintha friss epret majszolnánk. Ki értene jobban mindehhez, mint Erdőnk, „szigorú/kemény” medvéje. 

 

THE EXPERTS’ PICK WITH STRAWBERRY AND CRANBERRY

Hogyan tudunk kapcsolatba lépni?

 

2 + 5 =