Barion Pixel

Thirsty Tucan smoothie 250 ml

629Ft

100%-os smoothie, 0,25l kiszerelés

Alapanyagok:

  • alma 39,8%
  • mangópüré 30%
  • sütőtökpüré 30%
  • gyömbér 0,2%

 

Egységár: 2.516.-Ft/liter

 

Mangó és a tök bemutatja: egy egzotikus kaland

Vigyázat, a látszat csal! A fa alatt ásítozó tukán pontosan tudja hogy mit csinál most éppen: pont semmit. Nagy szüksége van ugyanis a töltődésre az egész heti rohangálás után. Tele a naptár fontosabbnál fontosabb találkozókkal és minden találka újabb ötleteket szül. Azt sem tudja hol áll a feje. Néha már az az érzése, hogy ő maga teljesen elveszik az ügyes-bajos teendők közepette. Extravagáns ruhakölteményei azért mindig visszahozzák őt a valóságba. Merész cuccokat párosít egymással, de az eredmény általában lehengerlő. Ahogy most is: almát, mangót, sütőtököt és gyömbért mixelt össze és ki hinné: megint tökéletesen harmonikus Funky Forest itókát alkotott. A mangó trópusi édessége, a sütőtök laktató telítettsége és a gyömbér különleges ereje egyszerre exotikus, selymesen itatja magát és borzasztóan laktató.

Gyakran ismételt kérdések

Hol készülnek a Funky Forest gyümölcslevek?

Gyümölcsfeldolgozó üzemünk Szécsényben, közel 700 m2-en terül el, melyhez 600 m2-es hűtőházi kapacitás kapcsolódik, így az alapanyag-utánpótlás egész évben zökkenőmentes.

Miért más a Funky Forest, mint a többi márka?

A Házikó szécsényi FUNKY FOREST üzemének alapelve az adalék- és tartósítószermentes előállítás, a gyártás ökológiai lábnyomának minimalizálása, valamint prioritást élveznek a helyi alapanyagok, és a nyomonkövethetőség.

Hogyan jelenik meg az egészség és a környezettudatosság a Funky Forest italainak előállításában?

Káros anyag hozzáadása nélkül, környezetkímélő technológiával fejlesztjük a termékeket, amelyekben kizárólag gyümölcsök és zöldségek találhatóak. Ezeket a tartósítás miatt maximum 80 fokon pasztőrözzük, és úgy töltjük környezetbarát üvegcsomagolásba, az üzem és a hűtőház energiaigényét pedig részben napelemek segítségével biztosítjuk. A környezettudatosság szem előtt tartása mentén csupán két hozzávaló, a mangó és a gyömbér az, ami értelemszerűen távolabbról érkezik gyárunkba, az összes gyümölcs és zöldség hazai forrásból érkezik.

HOGY MIÉRT ÉPP A FUNKY?

Mert fenntarthatóságra és ökológiai lábnyomunk minimalizálására törekszünk, és mert tisztelettel bánunk a maradékokkal is: ezeket vagy hasznosítjuk vagy üzemek számára értékesítjük vagy a szécsényi állatfarm bájos lakói kapják meg takarmányként.

Mert üzemünket szándékosan egy hátrányos helyzetű térségben építettük fel, hozzájárulva ezzel a szakképzett munkaerő helyben tartásához.

Mert egyedi ízkombinációinkat tudatosan úgy alkottuk meg, hogy azok nagy részéhez hazai termelők tudják biztosítani az alapanyagot.

Mert az alapanyagok nagyrészt helyi, illetve nyomon követhető forrásból származnak.

Mert a kezdetektől valami egyedit, extrát, minőségit, újat akartunk létrehozni.

Mert a katartikus gyümölcsélmény azonnal felébreszt!

A FUNKY FOREST

A mi Erdőnk, amiben rengeteg féle fa, bokor és növény található, friss és egészséges terméstől roskadozik. Ahol a benne élő állatokkal osztozunk mindenen boldog egyensúlyban, akik egyben nélkülözhetetlen karakterei a közösségnek.

Ebben az erdőben nem hátrány az egyéniség és elfogadják az akár markáns személyiségeket is. Ők jól tudják, hogy milyen fontos az életben az egészség, a fittség, a magabiztosság, melyet a természet gyümölcseitől megkapnak. Felvállalják vagány, egyedi karakterüket, színes személyiségüket, ezen keresztül humort és pozitív világlátást csempészve a márka és a termékek személyiségébe is, mely képes megkülönböztetni minket más gyümölcs tartalmú termékektől.

A Funky Forest azoknak készült, akik tudják élvezni az életet, de törekednek a tudatosságra, érzékelik az élet és a természet fontos dolgait, valamint képesek rá, hogy időnként ne vegyék túl komolyan magukat.

Tovább

Vélemények

„Thirsty Tucan smoothie 250 ml” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.