Barion Pixel

ÍME, A LEGJOBB SMOOTHIE BOWL RECEPTEK!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és töltsd le receptfüzetünket, amiből most food stylistunk segítségével megtanulhatod az otthoni smoothie bowl-készítés csínját-bínját, és megismerheted dietetikusunk tanácsait az egészséges napindításról!

Kérjük, ezt a mezőt mindenképp töltsd ki a feliratkozáshoz!
Kérjük, ezt a mezőt mindenképp töltsd ki a feliratkozáshoz!
Kérjük, ezt a mezőt mindenképp töltsd ki a feliratkozáshoz!

AZ EGÉSZSÉGES REGGELI TITKAI

Hogy miért is játszanak fontos szerepet az életünkben ezek a színes smoothie bowlok?
Szabó Adrienn dietetikusunk régóta dolgozik velünk, heti rendszerességgel osztja meg velünk a legfontosabb egészséggel kapcsolatos tudnivalókat. Smoothie receptfüzetünk is az ő
ajánlásaival és táplálkozási tanácsaival érkezik hozzád.

EZÉRT IDD: A SMOOTHIE
ELŐNYEI

1.   A szűretlen, rostokat is tartalmazó smoothie-k tovább tartják fenn a jóllakottság érzetet és kiegyensúlyozottabb energiaforrást jelentenek. A nap bármely szakaszán nyúlhatunk hozzájuk, akár egy rohanós reggelen vagy edzés előtt.

2.  A kíméletes hőkezelésnek köszönhetően a tápanyagtartalom jelentős része sértetlenül van jelen ezekben a hidegen préselt, friss alapanyagokból készült gyümölcslevekben és smoothie-kban, ráadásként bárhol és bármikor, könnyedén fogyasztható, akár elviteles formában is. 

3.   A valódi gyümölcsből és zöldségből készült zamatos préslevek és smoothie-k beilleszthetők egészségtudatos vagy akár egy testtömegcsökkentő életmódba is. Az íz- és illatélmény mellett pedig a szervezet védekező mechanizmusait is támogatják, “immunerősítők”.

4.  Rost-és víztartalmuk hozzájárul az emésztőrendszer aktivitásához és egyes szerveink káros anyagokkal szembeni küzdelmében is támogatóként vannak jelen.

5.  Vitamin-, ásványianyag- és antioxidáns hatású fitonutrienstartalmuk szerteágazó pozitív hatásai között az agyműködést stimuláló szerepet is megemlíthetjük.

 

BÍZD AZ EGÉSZSÉGES REGGELIT A
FUNKY FORESTRE!

1.  Mert présleveink és smoothie-jaink adalékmentesen nyújtanak lehengerlő zöldség- és gyümölcsélményt az egész családnak.

2.  Mert az alacsony hőfokú pasztörizálással és kíméletes hűtéssel elértük, hogy a lehető legtöbb tápanyag maradjon az üvegpalackokban.

3.  Mert gyümölcsleveink pont tökéletes kiindulási alapok az egészséges reggelihez: akár magukban, akár receptben felhasználva.

4.  Mert az egész család imádni fogja, és mindenki táskájába befér tízórai vagy uzsonna céljából.

5.  Mert a hazai és szezonális termények esnek a legjobban a testednek, a lelkednek, és a bolygónak is!

LEGYÉL A SZEMKÁPRÁZTATÓ
SMOOTHIE BOWLOK MESTERE!

Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is mindenképp töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN IS!

×